LAULULAHJA-PALVELU

Anna lahjaksi laulu!

Synttärit / häät / kissanristiäiset / polttarit / valmistujaiset / puutarhajuhlat / läksiäiset / eläkejuhlat tulossa? Haluatko yllättää päivänsankarin tai vieraat erityisellä lahjalla? 

Nyt se on mahdollista, kun tilaat Lauluyhtye ÄMMILTÄ Laululahjan vaikka kotiovelle, oli tilaisuus tai vuodenaika sitten mikä tahansa! ÄMMIEN pienempi iskujoukko esiintyy teille ämmäenergiaa uhkuvaan tyyliinsä.

Homma toimii näin:

  1. Ota yhteyttä sähköpostitse ja kerro kenelle tai millaiseen tilaisuuteen lahjan haluat sekä milloin toivoisit lahjan paikalle. Tilaus on hyvä tehdä hyvissä ajoin ennen toivottua toimitusaikaa (mieluiten vähintään kuukautta ennen).
  1. ÄMMÄT! ottaa sinuun yhteyttä ja esitettävä kappale neuvotellaan tilaisuuden luonteen mukaisesti yhtyeen omasta ohjelmistosta.
  1. Tilaukseen liitetään toiveesta onnittelukortti omalla tervehdykselläsi.

Mikäli toiveenasi on yksi (1) räätälöity kappale, jota ei ole Vocalin ohjelmistosta, voidaan sellainen tehdä/sovittaa ja harjoitella erikseen mahdollisuuksien mukaan. Kappale täytyy tilata 4 kk ennen toivottua tilaisuutta. Voit tilata Laululahjan myös videotervehdyksenä. Video on tarkoitettu vain yksityiseen käyttöön eikä sitä saa jakaa.

Laululahja-palvelu on tarkoitettu vain kuluttajille. Jos haluat ÄMMÄT! esiintymään yrityksesi/yhteisösi tapahtumaan/tilaisuuteen, voit lähestyä meitä keikkapyynnöllä sähköpostitse.

Toimitusehdot

Tuotekuvaus

Palvelun peruspakettiin kuuluu sopimuksen mukaan 1-3 Lauluyhtye ÄMMIEN esittämää kappaletta yhtyeen omasta ohjelmistosta sekä kortti asiakkaan omalla tervehdystekstillä. Syntymäpäivätilauksiin laulamme myös “Paljon onnea” -kappaleen veloituksetta tilatun/tilattujen kappaleiden lisäksi. Paikalle saapuu 3-9 henkilöä esittämään toivotun kappaleen/kappaleet taustanauhoin tai akustisilla soittimilla. Palvelu on mahdollista tilata myös videona.

Esitettävä kappale/kappaleet neuvotellaan erikseen tilaajan kanssa yhtyeen ohjelmistosta. Jos toiveissa on laulu ohjelmiston ulkopuolelta voidaan tämä mahdollisuuksien mukaan toteuttaa.

Palvelua tarjotaan koko Etelä-Pohjanmaan alueelle. Peruspaketin hintaan sisältyvät matkakulut Seinäjoen keskusta-alueelle. Hintaan lisätään matkakulut mikäli toimituspaikka on yli 10 km etäisyydellä Seinäjoen keskustasta. Matkakuluista sovitaan erikseen. 

Tilaaminen

Palvelu tilataan sähköpostitse. Palvelu kannattaa tilata hyvissä ajoin, viimeistään kuukausi (1 kk) ennen toivottua toimituspäivää. Aikaisella tilaamisella pystyy varmistamaan tilauksen toteutumisen. Räätälöidyt tilaukset on tehtävä viimeistään neljä kuukautta (4 kk) ennen toimituspäivää.

Lahjan voi tilata myös videona. Videotervehdykseen pätee samat hinnastot ja tilausajat kuin peruspakettiinkin. Video lähetetään tilaajan tai vastaanottajan sähköpostiin linkkinä. Video on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön eikä sitä saa jakaa. 

Tilaus on alustava, kunnes tilauksen sisällöstä ja ajankohdasta on sovittu tarkemmin yhdessä tilaajan kanssa. Jos ÄMMÄT! on estynyt toimittamasta lahjaa toivottuna ajankohtana, tästä ilmoitetaan mahdollisimman nopeasti. 

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen neuvottelemiseen ja toimitukseen, tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen ellei erikseen toisin mainita. Tehdessäsi tilauksen sitoudut toimitusehtoihimme.

Maksaminen ja tilausvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä sähköpostitse tilaisuuden sisällön ja ajan varmistamiseksi. Tilausvahvistus lähetetään, kun kaikki asiat on sovittu ja tilausvahvistuksesta selviää tilaisuuden ajankohta, sisältö, mahdolliset viemiset ja matkakulut sekä lopullinen hinta palvelulle. Tarkista aina, että palvelun sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Tilausvahvistuksesta löytyy myös lasku. Lasku on maksettava eräpäivään mennessä, muuten tilausta ei voida toimittaa ja tilaus katsotaan peruuntuneeksi. Tilaus on sitova, kun lasku on maksettu eikä tilausta voi enää maksun jälkeen peruuttaa. 

Jos sinulla on kysyttävää tilausvahvistuksesta tai laskusta, ota heti yhteys info@vocal.fi

Toimitustavat

Palvelu toteutetaan tilaajan ilmoittamassa toimituspaikassa. Epäsuotuisan sään sattuessa toivomme, että esiintyjät pääsevät sisätiloihin tai katoksen alle. Emme vastaa ylivoimaisesta esteestä johtuvasta toimituksen peruuntumisesta. 

Emme vastaa tuomisista luovuttamisen jälkeen. Tilaaja on velvollinen varmistamaan, että lahjan saaja on paikalla toimitusaikana.

Lahjan voi tilata myös videona. Video lähetetään linkkinä tilaajan tai vastaanottajan sähköpostiin sopimuksen mukaan. Video on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön eikä sitä saa jakaa. 

Toimitusaika

Palvelu pyritään mahdollisuuksien mukaan toimittamaan tilaajan toivomana päivänä ja ajankohtana. Tilaukset tulee tehdä viimeistään kuukausi (1 kk) ennen toivottua ajankohtaa tämän varmistamiseksi. Räätälöidyt tilaukset on tilattava viimeistään neljä kuukautta (4 kk) ennen toivottua ajankohtaa. Jos ÄMMÄT! on estynyt toimittamaan lahjaa toivottuna ajankohtana, tästä ilmoitetaan mahdollisimman pian kun tilaaja on tehnyt tilauksen.

Palautusehdot

Palvelumme luonteesta johtuen maksettua tilausta ei voi peruuttaa eli maksettu tilaus on sitova.

Ongelmatilanteet 

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä info@vocal.fi